Hírek, újdonságok

Hologramos védelem vázainkon

Mostantól a karbon kerékpárvázaink egyedi azonosítót kapnak. Az ülésvázcső alsó részén, védett helyen, a lakkozás alatt minden karbon vázat ellátunk egy hologramos, sorszámozott, logózott címkével ami alapján könnyen azonosíthatóvá válik és el sem távolítható.

karbon váz hologramkerékpár váz azonosító

Aluvázas országúti kerékpárjaink

Már elérhető az új, alumínium vázas országúti kerékpár család, a Glandon. 3 féle felszereltséggel érhető el, de mindháromra igaz, hogy a legjobb ár/érték arány kialakítása volt a cél azok számára, akik nem engedhetik meg maguknak a teljes karbon vázat. Nekik jó hír, hogy a Glandon vázhoz karbon villa tartozik, így a komfortról nekik sem kell lemondaniuk.

Néhány kép a színfalak mögül:

alumínium versenykerékpár vázglandon vázc12-glandon-1

Kerékpárok

A kerékpárok rendeléséhez nagy segítséget nyújt a mérettáblázat, de ha nem vagy biztos a dologban, természetesen segítünk a kiválasztásban ha kapcsolatba lépsz velünk. Az alkatrész szettet és a további felszerelést, áttételt, kormányt, színeket, gumit, méreteket egyedileg alakítjuk ki a kívánságod szerint, hogy utólag már ne kell cserélni vagy változtatni a kerékpáron.

Az árakat és rendelési adatokat ezért mindenkinek egyedileg alakítjuk, hogy a legjobb kerékpáron tekerhess ezután.

Tovább

C12 kerékpárok

Cégünk 2010-ben alakult azzal a céllal, hogy elérhető árkategóriába hozza a magas minőségű karbon kerékpárokat úgy, hogy a vevők egyedi igényeinek megfelelően ne csak méret-, hanem szín- és felszereltség szempontjából is teljesen testre szabható legyen, egyéni ízlés szerint. Minden kerékpár egyedi kialakítású, a vevővel történő folyamatos konzultáció eredménye.

Tovább