Kerékpár

C12 AZURE VX – Országúti kerékpár

Az modell aerodinamikus vázzal rendelkezik, a lehető legkisebb légellenállás érdekében. Nagy átmérőjű vázkeretmetszet, lapított csőkivitel. Aerodinamikus kialakítású karbon nyeregcsővel rendelkezik, a rögzítő rendszer nagyméretű bilincs két csavarral.

Tovább

Fforce

Az Fforce modell aerodinamikus vázzal rendelkezik, a lehető legkisebb légellenállás érdekében. Nagy átmérőjű vázkeretmetszet, lapított csőkivitel, váz formába illeszkedő első villával. Aerodinamikus kialakítású karbon nyeregcsővel rendelkezik, a rögzítő rendszer szintén rejtett kialakítású.

Tovább

T800

A C12 T800 a legújabb karbon triatlon/időfutam modell, T800 toray karbon alapanyagból. Hagyományos bowdenes és Di2/EPS váltórendszerrel is szerelhető. Az akku rögzítés a váz alján található. Teljes karbon váz, karbon villa és nyeregcső. Aerodinamikus csőprofilok, kiváló merevség. Alacsony építésű váz, mély aerodinamikus pozíció könnyen beállítható és testre szabható.

Tovább

GLANDON F

GLANDON F kerékpár egy karbon villával kombinált, erős és könnyű alumínium vázra épült.

Tovább

GLANDON L

GLANDON L kerékpár egy karbon villával kombinált, erős és könnyű alumínium vázra épült.

Tovább

GLANDON H

GLANDON H kerékpár egy karbon villával kombinált, erős és könnyű alumínium vázra épült.

Tovább

C12 R2 PRO

Az R2 modell magasabb fejcsővel rendelkezik, a kormányfogás magasabb, mint az R1 modell esetében.

Tovább

C12 Gavia

A GAVIA modell igazi versenygép: alacsony fejcsővel, merev középrésszel, 31,6 mm-es nyeregcsővel és press-fit középrésszel rendelkezik.
Az első villa tapered kialakítású, merev és jól kormányozható.
A kábelezés teljesen rejtett, Di2 és EPS kompatibilis.

Tovább